Leírás
Tudtad? A fermentálás természetes módon tartósítja a barack mustárt, így semmiféle mesterséges adalékanyagot nem kell hozzáadnunk szószainkhoz. A fermentációs folyamat természetes velejárója a jellegzetes íz kialakulása, valamint a jótékony baktériumok és egyes vitaminok (pl. B-vitaminok) megszaporodása az élelmiszerekben.
Ne félj tőlük, csak segítenek neked a hatékonyabb emésztésben, így támogatva az egészséged megőrzését!
Összetevők
Összetevők: őszibarack, fermentált almalé, almacukor, sárgabarack ecet, őrölt mustármag, fehérbors, babérlevél, tárkony, só, indító kultúra tejsav törzsek
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 442 kj / 106 kcal
fehérje: <1 g
zsír: < 1 g
ebből telített: 0 g
szénhidrát: 25 g
ebből cukor: 23 g
só: 0,01 g
Csak természetes alapanyagokból tartósítószer nélkül készült magyar termék.
A fermentált őszibarack mustárt felbontás után tartsd hűvös helyen, és 3 napon belül fogyaszd el a legjobb ízélmény érdekében.