Fermentált őszibarack mustár
1.390 Ft
Menny.:db

Fermentált őszibarack mustár

Néha a szokatlan kombinációkból születnek a legjobb dolgok!

Fermentált barack mustárunk a fenti állítás mintapéldája: az érett, édes őszibarack és a pikáns mustármag aromája keveredik benne, valami egészen különlegest létrehozva. Igazi gasztronómiai csemege, ami kiválóan illik húsok, saláták, sajtok mellé, új szintre emelve azokat.
Őszibarack mustárunk tele van ízzel és értékes tápanyagokkal, azonban van valami, amit nem találsz benne: mesterséges adalékanyagokat!

A mustár fűszeressége és a barack gyümölcsössége nagyszerűen kiemeli az ételek gazdag ízvilágát, mindezek mellett pedig a laktofermentáció egészségtámogató és emésztést javító hatásait is érdemes megemlítenünk.

Ha valami nem mindennapira vágysz, próbáld ki fermentált barack mustárunkat!

Kívánságlistára teszem
1.390 Ft
Menny.:db

Leírás

Tudtad? A fermentálás természetes módon tartósítja a barack mustárt, így semmiféle mesterséges adalékanyagot nem kell hozzáadnunk szószainkhoz. A fermentációs folyamat természetes velejárója a jellegzetes íz kialakulása, valamint a jótékony baktériumok és egyes vitaminok (pl. B-vitaminok) megszaporodása az élelmiszerekben.
Ne félj tőlük, csak segítenek neked a hatékonyabb emésztésben, így támogatva az egészséged megőrzését!

Összetevők

Összetevők: őszibarack, fermentált almalé, almacukor, sárgabarack ecet, őrölt  mustármag, fehérbors, babérlevél, tárkony, só, indító kultúra tejsav törzsek

Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 442 kj / 106 kcal
fehérje: <1 g 
zsír: < 1 g
ebből telített: 0 g
szénhidrát: 25 g
ebből cukor: 23 g 
só: 0,01 g

Csak természetes alapanyagokból tartósítószer nélkül készült magyar termék.
A fermentált őszibarack mustárt felbontás után tartsd hűvös helyen, és 3 napon belül fogyaszd el a legjobb ízélmény érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Fermentált datolya mustár

1.390 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált ketchup

1.390 Ft
Kívánságlistára teszem