Leírás
Tudtad? A fermentálási folyamat természetes módon tartósítja az italokat, így nincs szükség hozzáadott tartósítószerekre, illetve ezzel a technikával a bélflóra számára hasznos baktériumok keletkeznek az italban, így fogyasztásával elősegítheted emésztőrendszered egészségének megőrzését.
Az eljárás során némi szénsav keletkezik, ami a folyamat természetes velejárója.
A gyümölcsök ízeit mindenféle aroma és édesítőszer nélkül élvezheted, egyszerűen, természetesen.
Az év innovációja: a fermentált zamat juice
Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Trade Magazin által szervezett 2024-es INNO D'OR innovációs pályázaton a fermentált alma juice-jainkkal több díjat is elnyertünk.
Reméljük a fermentált almás üdítő nemcsak a szakemberek között lesz nyertes termék, hanem vevőink is pozitív véleménnyel értékelik az ital gyümölcsös és enyhén szénsavas kombinációját.
Összetevők
Összetevők: frissen préselt almalé 75%>, szűrt ivóvíz 25%<, indító kultúra: inulin (probiotikus növényi rost), tejsavbaktérium törzsek
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 168,3 KJ/40,2 Kcal
zsír: 0,1 g
amelyből telített: 0 g
szénhidrát: 7 g
amelyből cukor: <5 g
fehérje: 0,3 g
Só: 0,01 g
A laktofermentált italok korosztálytól függetlenül bárki számára fogyaszthatóak. Felbontás után tartsd hűvös helyen, és 2 napon belül fogyaszd el.