Minden, amit a fermentálásról tudnod kell!

Minden, amit a fermentálásról tudnod kell!

A laktofermentálás varázsa abban rejlik, hogy a tejsavbaktériumok nemcsak csökkentik a cukor- és szénhidráttartalmat, hanem különleges ízeket is teremtenek, melyek még a diétázók számára is tökéletesek.
Fedezd fel, hogyan gazdagítják ezek az ételek az emésztőrendszert postbiotikumokkal, és miért olyan könnyen hasznosíthatóak a szervezet számára!

Neked sem ismerőd a fermentálás kifejezés? Tudj meg többet a különleges eljárásról! 
A laktofermentálás során a tejsavbaktériumok lebontják a cukrokat, így ezzel a művelettel készített termékeink alacsonyabb cukor- és szénhidráttartalommal rendelkeznek. 
Készítményeinket egyedi ízviláguk és gazdag gyümölcs- és zöldségtartalmuk miatt bátran ajánljuk Mindenkinek, még a diétás életmódot követő fogyasztóinknak is. 
A fermentálás természetesen savanyítja és tartósítja az élelmiszert, miközben gazdagítja őket probiotikumokkal, amelyek jótékony hatással vannak az emésztőrendszerre. Az úgynevezett posztbiotikus hatása miatt a szervezet nehézségek nélkül azonnal hasznosítani tudja készítményeink minden elemét.

Kapcsolódó termékek

Fermentált ketchup

1.390 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált lilahagyma chutney

2.190 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált alma üdítő

790 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált alma-eper üdítő

790 Ft
Kívánságlistára teszem

Fermentált datolya mustár

1.390 Ft
Kívánságlistára teszem