Leírás
Tudtad? A fermentálás egy természetes folyamat, amely során az ital mesterséges anyagok hozzáadása nélkül „tartósítja magát”, emellett a bélrendszer számára jótékony baktériumok keletkeznek az üdítőben, melynek hatása pedig az enyhe szénsav, ami csak felturbózza az italok gyümölcsös ízvilágát.
Természetesen az alma és az eper zamatos ízét nem rontjuk el hozzáadott cukorral és mesterséges anyagokkal, így ha természetes ízre vágysz, bennünk nem csalódhatsz!
Az év innovációja: a fermentált zamat juice
Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Trade Magazin által szervezett 2024-es INNO D'OR innovációs pályázaton a fermentált alma-eper juice-jainkkal több díjat is elnyertünk.
Reméljük a fermentált alma-eper üdítő nemcsak a szakemberek között lesz nyertes termék, hanem vevőink is pozitív véleménnyel értékelik az ital alma-eper gyümölcsös és enyhén szénsavas kombinációját.
Összetevők
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 210,6 kJ/ 40 kCal
zsír: 0,1 g
amelyből telített: 0 g
szénhidrát: <7,5 g
amelyből cukor: <6 g
fehérje: 0,52 g
só: 0,01 g
A laktofermentált italok korosztálytól függetlenül mindenki számára fogyaszthatóak. Felbontás után tartsd hűvös helyen, és 2 napon belül fogyaszd el.