Chutney
A különleges eljárással (fermentálással) készült csatnival a természet tiszta ízét hozhatod el otthonodba. Minden egyes üvegben az érett gyümölcsök és friss zöldségek harmóniája köszön vissza, mesterséges cukor, plusz adalékanyag és tartósítószer nélkül.
Miért jó a fermentált csatni?
A fermentálás folyamat során a nyersanyagokban található vitaminok és ásványi anyagok könnyebben felszívódnak, így a szervezet jobban tudja hasznosítani csatni termékeink minden elemét.
Ezzel az eljárással készítményeink mélyebb és összetettebb ízeket kapnak, amelyek különleges élményt nyújtanak a hagyományos, nem fermentált változatokhoz képest és az ízek az idő elteltével csak gazdagodnak, így minden falat új meglepetést tartogat.
Üvegeink tartalma nemcsak egészséges, hanem különleges kiegészítője ételeinknek, legyen szó sült húsokról, könnyű salátákról vagy akár a délutáni szendvicsekről.
Ismerd meg chutney különlegességeinket részletesebben és találd meg kedvenc ízvilágod!