Leírás
Tudtad? A fermentálás amellett, hogy természetes módon tartósítja az élelmiszereket, számos egészségügyi előnnyel is jár. Csak, hogy néhányat említsünk: a fermentált élelmiszerek, így a fermentált datolya mustár is jótékony hatással van az emésztésre. Ezt a fermentálás során keletkező mikroorganizmusoknak köszönhető, melyek segítenek helyreállítani a bélflórát és erősítik az immunrendszert. A fermentált ételek fogyasztásának továbbá gyulladáscsökkentő hatása is van, így fermentált szószainkkal nemcsak finomat, de egészségeset is teszel az asztalra.
Összetevők
Összetevők: aszalt datolya, friss alma, tisztított víz, száraz vörösbor, őrölt mustármag, sárgabarack ecet, almacukor, indító kultúra tejsav törzsek
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 469 kj / 122 kcal
fehérje : 0,5g
zsír: 0,5 g
ebből telített: 0 g
szénhidrát : 27 g
ebből cukrok : 23,7 g alatt kiinduló
Só: 0,01 g
Csak természetes alapanyagokból tartósítószer nélkül készült magyar termék.
Felbontás után tárold hűtőben a datolya mustárt, és 3 napon belül fogyaszd el!